Aanmelden:


Ik werk als volgt

Aanmelden:
Je zoekt contact via de mail of per telefoon waarin je uitlegt wat jouw hulpvraag is. Vervolgens stuur ik per e-mail een intakeformulier. Aan de hand van al deze informatie kan ik al heel snel invoelen welke behandeling het beste aansluit bij jouw hulpvraag. Vaak voel je zelf ook al aan welke behandeling jouw voorkeur heeft. Geef het aan!
Ik vind het belangrijk, dat je voor de behandeling mijn website goed leest, dan weet je hoe ik werk.

Op je gemak voelen:
Het is heel belangrijk, dat jij je veilig en op je gemak voelt bij een therapeut. Vaak voel je al heel snel via een foto of na een sessie of er een klik is en dat is super belangrijk! Veiligheid en openheid is een belangrijk aspect in mijn praktijk. Iedereen maakt dingen mee in het leven. Soms heb je in een bepaalde periode iemand nodig die met je meekijkt en een stukje met je meeloopt.

Verloop sessie:
We nemen de hulpvraag als ingang voor de sessie en gaan hier direct mee aan de slag. Na deze sessie kan ik ook goed inschatten welk traject het beste bij jou past, dit gaan we dan ook bespreken. Het is belangrijk om het probleem bij de wortel/kern aan te pakken.

Hoeveel sessies?
Deze vraag wordt vaak aan mijn gesteld. Het is moeilijk in te schatten hoeveel sessies iemand nodig heeft. Het ligt helemaal aan de hulpvraag en de problematiek. Een heftige burn-out vraagt meer sessies dan iemand die alleen maar tips en adviezen wil over hooggevoeligheid bijvoorbeeld. Daarbij geloof ik er in, dat we steeds lessen mogen leren op aarde, dus zo lang we hier rond lopen zijn we nooit klaar met leren. Het is gezond om af en toe in je leven eens een therapeut te bezoeken, die eens een stukje met je mee kan lopen en mee denken. Hierdoor krijg je weer nieuwe inzichten en andere visies. Dat geldt voor alle mensen, dus ook voor therapeuten, iedereen heeft zijn lessen te leren in zijn of haar leven en daar ligt onze groei. Als we tenminste de moed hebben om te willen leren van onze lessen en jij wilt dat, anders was je niet op deze site terecht gekomen.

~ Wezenlijk contact maken met jezelf, daarvoor is moed, eerlijkheid en kracht nodig ~