Hoe kan ik je helpen?


Kinderen

~De wereld is mooier met jou ~ Loesje

Voel je je eenzaam en onbegrepen en zit je daardoor niet lekker in je vel? Of heb je het gevoel dat er veel prikkels bij je binnen komen en maakt je dat heel moe? Heb jij de neiging om je vaak even terug te trekken? Ben je graag alleen? Zie je snel wanneer iemand verdrietig is of niet prettig voelt? Heb je de neiging dit bij die ander weg te nemen of op te lossen? Voel jij in een ruimte direct de sfeer aan? Dan ben je waarschijnlijk hooggevoelig. Een geweldige eigenschap maar soms is het ook heel vermoeiend.

Wil je leren hoe je hier mee om kunt gaan?
Dan kan ik je hierbij helpen. Deze eigenschap kan je heel onzeker, wiebelig en heel ongelukkig maken! Daarom is het fijn om met iemand te praten en je hart te luchten en te gaan onderzoeken hoe het komt en vooral welke stappen jij kunt gaan zetten om dit te veranderen. Soms denk je misschien dat andere kinderen of volwassenen nooit worstelen in het leven of zich eenzaam voelen maar geloof me, alle kinderen en volwassene krijgen hobbels op zijn weg! Van die hobbels ga je enorm groeien en kom je uiteindelijk krachtiger in het leven te staan. Onthoud dat het juiste heel dapper is, dat je daar hulp bij zoekt, zodat je weer vrij, open, vrolijk en vol energie in het leven kunt staan.

Op je gemak voelen:
Kijk maar eens goed naar de foto op de website of jij je op je gemak zult voelen bij mij. Vaak voel je dat zelf al heel goed aan via een foto! Je bent heel erg welkom in mijn praktijk om aan de slag te gaan met de dingen waarmee jij zit.